„Přijdu si z práce domu a koukám: byla to asi docela šichta,“ okomentoval model Dubovický momentku, na níž je zachycena jeho partnerka Veronika, jak podřimuje. Dceru Ellu, která přišla na svět sotva před týdnem, má přitom položenou přímo na sobě a také miminko má zavřená očička a očividně spí. Obě dámy tak prostě usnuly, zřejmě to na ně zkrátka zrovna přišlo.

Všichni jistě potvrdí, že je to krásný výjev, který ani není potřeba moc popisovat - zkrátka propojení maminky s dcerou. Ostatně fotka si hned vysloužila řadu pochvalných reakcí, rovněž čerstvá maminka Monika Bagárová (26) připojila srdíčko a mnoho dam se zase nechalo slyšet, že snímek dobře zachycuje šestinedělí i počátky mateřství celkově. „Tohle zná každá máma,“ nechala se například slyšet jedna paní.

„Teda kloubouk dolu, jedna z nejkrásnějších fotografií na ig, zachycující naprosto přesně momenty šestinedělí, přesně takové to je,“ mínil zase další člověk v komentářích.  

Jen nutno podotknout, že i když byla Kopřivová podle všeho na fotce dost unavená, stejně jí to ale neuvěřitelně slušelo - a to i přes vlasy stažené do drdolu, zdánlivě nenalíčenou tvář i rozhalenou halenku, aby měla malá kontakt přímo s maminčiným tělem.

VIDEO: Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
71 fotografií