Jejich první společné dítě je kluk, a tak se jejich tři dcery z předchozích vztahů dočkaly bratříčka. „Děkuji za nádherného syna! Byl to teda fofr, ale naše maminka Andy Kašpárková byla skvělá!!! Miluji Vás!!!“ napsal na instagramu.

Sám hvězdný kuchař jméno miminka prozradil až na dalším snímku, kde se pochlubil s veškerými informacemi o malém přírůstku do rodiny. I kdyby si toho ale někdo náhodou nevšiml, hned jeden z prvních komentářů jméno také prozradil. „Jupííí! Gratulace všem. A Sebastiánku, vítej,“ napsala herečka Markéta Hrubešová, která rovněž fušuje do vaření a věnuje se psaní kuchařek. 

Malý uzlíček štěstí přišel na svět v neděli 16. května ve 22:58 večer, vážil 2480 gramů a měřil 44 centimetrů. Rodiče jsou teď jistě pyšní.

Radek Kašpárek si partnerku Andreu vzal za ženu loni v březnu, v pátek třináctého. Svatba se konala na Novoměstské radnici v Praze v kruhu nejbližších. 

VIDEO: Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku

Video
Video se připravuje ...

Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku Markéta Volfová, Lukáš Červený

Kuchař byl smířený s holčičkou, ale vzhledem k tomu, že i jeho bratr má dvě dcery, tak si v duchu pokračovatele rodu Kašpárků přál, a to se mu splnilo. 

Porotce MasterChefa se tak možná dočkal budoucího Kašpárkova nástupce, ale jak sám říká, čas ukáže, a hlavně, co synek sám bude chtít dělat. 

Fotogalerie
36 fotografií