Půvabná účastnice první řady Česko Slovenské SuperStar v roce 2009, v níž se stala absolutní vítězkou mezi dívkami, se v pátek provdala. Obřad proběhl v šamorínském kostele Nanebevzetí Panny Marie. O blondýnce je navíc známo, že věří v Boha a milování až po svatbě.

„Kvůli opatřením proti šíření koronaviru jsem žila v nejistotě, jestli se svatebního obřadu bude moct zúčastnit moje nejbližší rodina. Bez nich bych si opravdu tento velký den nedokázala představit,“ netajila se svými obavami Stará, ovšem měla štěstí.

„Nakonec vše dobře dopadlo a jsem moc ráda, že jsme rok 2021 odstartovali ve velkém stylu - po boku mého muže, rodičů a sourozenců - a jsem připravena si moje velké životní štěstí naplno užít,“ doplnila radostně zpěvačka.

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Ta dokonce před veselkou spolu s Michalem nesdílela ani jednu domácnost, ovšem to vše se teď zřejmě změní - už se mohou sestěhovat. „Můj snoubenec je odpovědí na všechny moje modlitby a momentálně prožívám to nejkrásnější období života,“ přiznala nedávno šťastně Dominika, která byla v SuperStar dokonce úspěšnější než Markéta Konvičková (26), Monika Bagárová (26), Ben Cristovao (33) nebo Jan Bendig (27). 

7 let pak žila v USA a vystupovala po boku zvučných jmen světového showbyznysu. Před dvěma lety se vrátila zpět na Slovensko a poznala tam právě svou osudovou lásku.

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií