Herečka to oznámila na své sociální síti, kde již zveřejnila i pohlaví a jméno miminka. 

„Včera se nám s Mikolášem stalo něco překrásného. Porodila jsem nám druhého syna. Je to ten nejmilejší česko-slovenský uzlíček pod sluncem. Dali jsme mu jméno Jáchym. Milujeme. Tak moc ho milujeme! Děkujeme Ti Bože, za tento dar a zázrak… Ach, není nic víc!“ vyznala se na sociální síti čerstvá dvojnásobná maminka.

„Zároveň Vám, moji milí, přejeme naplněný rok 2020 LÁSKOU!“ nezapomněla svým fanouškům popřát do nového roku, do kterého již vkročila nejen s manželem Mikolášem Růžičkou a synkem Tobiášem (2), ale i s malým Jáchymem.

„Bude to především člověk. Víte, oni vám při prohlídkách něco řeknou, ale jaké bude mít miminko pohlaví, přesně zjistíte, až se narodí. Proto nechci spekulovat. Na sto procent to není jisté, ale s padesátiprocentní jistotou vám mohu říci, že to bude holčička, nebo kluk a určitě ne dvojčata nebo trojčata,“ se smíchem říkala Andrea ještě před porodem.

Druhé těhotenství s hudebníkem Mikulášem Růžičkou oznámila loni v létě, doma už s manželem mají syna Tobiáše, který se narodil v srpnu 2016.

VIDEO: Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení!

Video
Video se připravuje ...

Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení! Markéta Reinischová

Fotogalerie
26 fotografií