Šťastnou novinku oznámila brunetka svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí, když sdílela fotku s těhotenským bříškem. „Hle, malý človíček, co ve mně přebývá. Z lásky roste a možná už o něčem sní,“ napsala Růžičková slovensky na instagramu.

„A my jen, prosíme Tě, Pane, přiveď k nám dítě zdravé. Amen,“dokončila modlitbu a přiznala tak druhé těhotenství.  Hvězda seriálů Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě 2 vychovává s manželem Mikolášem Růžičkou již syna Tobiáše, který přišel na svět v létě 2017. Nyní je tak čeká péče o další miminko, i když zatím není jasné, jakého bude pohlaví.

Andrea už se také může těšit z řady gratulací od kolegů a známých tváří. „Tohle tak ráda čtu! Ještě negratuluji, ale moc mačkám palce a přeji hodně sil a zdraví!“ napsala modelka a moderátorka Lucie Křížková (34). „Moc gratuluju a z celého srdce přeju zdraví vám všem!!!“ ozvala se zase herečka a bloggerka Marie Doležalová (32).

„Veliká radost! Držím palce, rodino,“ přispěchala s přáním též zprávařka Gabriela Lašková(29) a gratulace zaslaly také herečky Jana Plodková (37) či Míša Maurerová(39), moderátorka Eva Decastelo (40) či muzikálová hvězda Míša Tomešová(28). Na kolegyni z Ordinace si vzpomněly také Monika Zoubková (43) a Marika Šoposká(29). Ostatně poslední z jmenovaných je sama v očekávání.

Nemohla chybět ani milá slova od Romana Vojtka (47), který hrál Růžičkové manžela v oblíbeném retroseriálu Vyprávěj. Zdálo se, že novince ani nemůže uvěřit. „Počkej, počkej...fákt??? To je nádhera. Moc přeju jen to nej, ať jste všichni zdraví,“ napsal a pak už se asi jen divil, co se dělo dál. Na jeho komentář totiž reagovaly dvě dámy. „Teď jste na řadě,“ ozvala se první a druhá ji jen doplnila: „Jestli už také nečekají.“ Ostatně Roman před nedávnem oznámil veselku s Petrou Vraspírovou (32), a tak by se dalo očekávat, že budou chtít založit i rodinu.

VIDEO: Není to tak dávno, co herečka mluvila o návratu do Ordinace: Co bylo po mateřské nejtěžší?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kerestešová se vrací do Ordinace: Nejhorší bylo zapnout znovu mozek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
36 fotografií