Lenka Zahradnická se definuje jako herečka, máma a milovnice vesměs všeho živého. Její kamarádka Andrea zase jako československá herečka, fotografka amatér, profesionální matka a manželka. Na roli maminek si ale obě dávají extrémně záležet a děti jsou pro ně prioritou číslo jedna.

Jednou za čas je ale potřeba pořádně upustit, a tak se kamarádky rozhodly vyrazit do společnosti na představení nové kosmetické řady. Nejdříve se nechaly zkrášlit v salonu a všechno pečlivě sdílely na sociálních sítích.

„Matky si vyrazily na večírek. Tak nás načesali, oblíkli, my se trochu přejely líčidlama a vyrazily na tah. Fotky zítra určitě nebudou tak žůžobájové, protože kocovina nekocovina, matky nevypouští ven každý den, že jo,“ napsala před akcí Zahradnická na svém instagramu.

Obě herečky jako by se rozhodly přivítat první jarní den, jelikož se oblékly do výrazných vzorů, Růžičková (za svobodna Kerestešová)zvolila pestrobarevnou sukni a Zahradnická se vyšňořila do vzorovaných šatů s holými rameny, ve kterých vynikl její bujný dekolt. Obě se výborně bavily, smály se na celé kolo a popíjely víno. A právě alkohol dává v poslední době pořádně zabrat jedné z nich. 

„Když mi říkali, že ty kocoviny po třicítce trvají tři dny, smála jsem se a měla je za starce a upjatce – měli pravdu. Když mi říkali, že až porodím, tak se ty kocoviny tím netréninkem a jiným rytmem těla změní v nesnesitelné a člověk si pak hodně rozmyslí, jestli vůbec někam jít, kroutila jsem hlavou a fakt mi to přišlo jako sci-fi. Měli pravdu. Ale že vás odrovná pár deci, mě vysloveně překvapilo,“ rozpovídala se před několika dny na sociální síti Zahradnická, která je maminkou malé Jasmínky (1).

Její kamarádka Andrea Kerestešová si, zdá se, poradila s kocovinou velmi dobře, protože hned v brzkých ranních hodinách se svým fanouškům podělila se vzkazem, že razí do práce, protože vyspat se přece může v hrobě. 

VIDEO: Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová Růžičková: V bílých volánech vypadala jako víla! 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová: V bílých volánech vypadala jako víla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií