Aneta Krejčíková na svém instagramu vyzvala všechny fanoušky, aby se jí prostřednictvím této platformy ptali na cokoliv, co je napadne. Nejčastější otázka, jak sama přiznala, se týkala toho, jak se jí podařilo zhubnout. Její proměna je totiž skutečně markantní - když ve čtvrtek sdílela svou fotku jenom v kalhotkách a úsporném topíku, vyfocenou skrze zrcadlo, nešlo si toho nevšimnout.

Její „tajemství“ je ale až překvapivě jednoduché... „Stačí se pro to jenom rozhodnout,“ vysvětlila totiž plavovláska, která se proslavila díky účinkování v nekonečné novácké Ulici„Myslím si, že to platí ve všech ohledech. Když se člověk rozhodne, je o tom přesvědčený a ví, proč to dělá, hlavně pro sebe, tak to potom jde. A vlastně snadno. A udělá pro to všechno.“

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Stále hledám smysl života! Michaela Andělová

Samozřejmě nestačilo pouze vnitřní nastavení, ale i úprava jídelníčku. „V mém případě to bylo tak, že jsem začala vynechávat večeře a sladký, což je někdy hodně těžký, ale když to člověk chce, tak to dokáže. A pohyb, pohyb je důležitej. Tomu, kdo ho nemá na svém denním pořádku, to rozhodně pomůže. Nejenom po tý fyzický stránce, ale i po tý psychický,“ doplnila.

Kromě toho Aneta chodí i na různé masáže, co jí pomáhají s celulitidou, zlepšují elasticitu kůže a tvarování těla, pracují s lymfatickým systémem a detoxikací těla. „Samozřejmě nás to nespasí. Když budeme dál večeřet každý den sedmičku vína a pytel chipsů, tak je to k ničemu, ale je to bezvadný doplněk, zvlášť teď na jaro,“ upřesnila kila shazující Krejčíková.

Fotogalerie
69 fotografií