Američanka arménského původu se pyšní skutečně velmi zajímavými křivkami a rozhodně nemá potřebu je zbytečně skrývat. Obzvlášť ráda to dokazuje třeba na pláži, kde se nechává fotit i ve velmi zajímavých pózách.

„Dortíčková šéfka,“ napsala k sérii snímků, na nichž hraje prim její zadeček v bikinách, které se na první pohled zdají minimálně o velkost menší. Fotografie ji zachycují, kterak si užívá koupání ve vlnách, a nutno říci, pohled je to vskutku zajímavý. Nicméně se našli i tací, kteří nevěří, že za velikostí jejího pozadí stojí jen konzumace dortíčků. „Šéfka chirurgie,“ poznamenal jeden k Kiminých sledujících. „Silikonová šéfka,“ přisadil si další z jejích fanoušků.

Ať je to, jak chce, Kim rozhodně ví, jak své fanoušky rozparádit, a vzhledem k tomu, že má i vlastní značku spodního prádla, je ochotna zajít poměrně daleko. Jen před pár dny zveřejnila své snímky v bílých plavkách. Ty jí samozřejmě velmi slušely, doplnila je ovšem účesem, kterým proslula Bianca Censoriová, která je současnou ženou jejího exmanžela. 

Mrkněte do galerie a posuďte sami, že Kim své ženské křivky rozhodně ukázat umí, ať už jsou výsledkem konzumace dortíků nebo jde o výsledek plastických operací.

Video
Video se připravuje ...

Kim vynalezla podprsenku s bradavkami. Instagram, SKIMS

Fotogalerie
69 fotografií