Zdá se, že vztahy mezi těmito dvěma ženami nejsou tak napjaté, jak by se mohlo zdát. Společné fotografie z koncertu při příležitosti uvedení alba Vultures naznačují, že mezi nimi panuje určitá forma respektujícího vztahu. Kim dokonce k setkání přivedla i své děti! Znamená to snad, že budou všichni tvořit jednu velkou rodinu?

Ve světle tohoto nečekaného průniku dvou světů se vynořují otázky o budoucnosti. Kanye a Bianca údajně plánují založit rodinu, přičemž Kanye již má čtyři děti s Kim. Rozhodnutí mít děti s Kanyem však vyvolává obavy Biančiny rodiny, která má strach, že Kanye se svou bipolární poruchou nemůže poskytnout stabilní domov pro výchovu dalších potomků.

Ve hře je i často diskutovaná dominance rappera nad nebohou modelkou Biancou, kterou nutí jako loutku oblékat se do prazvláštních modelů.

Móda je pro Kanyeho nejen výrazem sebe sama, ale i mocným nástrojem kontroly. Bianca Censoriová, původem z Austrálie, od svého vstupu do manželství s Kanyem v prosinci 2022 přitahovala pozornost svými odvážnými outfity. Její neobvyklé šaty na Super Bowlu nebo hanbatá procházka v transparentní pláštěnce vyvolaly nejen pozdvižení, ale i kritiku.

Naproti tomu Kim Kardashianová, nyní miliardářka a zakladatelka značky SKIMS, hovoří o Kanyeho vlivu na svůj módní směr během jejich manželství spíš pozitivně. „Vždy jsem si myslela, že mám dobrý styl – dokud jsem nepotkala svého manžela a on mi řekl, že mám nejhorší styl,“ svěřila se Kim v rozhovoru pro W Magazine v roce 2018.

Co to vše znamená pro budoucí vztahy mezi těmito dvěma ženami a pro jejich společný vztah ke Kanyemu Westovi? Je jasné, že za tímto překvapivým setkáním stojí mnohem víc než jen snaha o zachování dobrých rodinných vztahů. Příběh Kim, Biancy a Kanyeho se zdá být daleko od ukončení a každý nový vývoj přináší další otázky o dynamice moci a módy.