Někdejší nadějná designérka Bianca Censoriová byla v pondělí v doprovodu manžela spatřena v Los Angeles na vycházce do solárka. Kontroverzní umělec Kanye West tentokrát své o generaci mladší manželce dopřál alespoň trochu látky na zahalení. Rozhodně ale nevybral jen tak ledajaké kousky. 

Bianca vyfasovala těsně upnuté šortky se zvláštní dírou, které redakce webu Daily Mail identifikovala jako zboží z jistého sexshopu v hodnotě zhruba 50 dolarů, tedy něco přes tisíc českých korun.

Oko zkušeného pozorovatele snadno rozklíčuje, že podivná díra není v oděvu jen tak – právě sem se totiž při milostných hrátkách vkládá umělý penis, neboli takzvaný »připínák«.

Šortky ze sexshopu doplnila Bianca průhledným tílkem s nápisem „WET“ - neboli česky „vlhká“ přes celá prosvítající ňadra. Na nohy dostala elegantní černé lodičky.

„Kanye říká, že je jeho múza a hrozně rád ji obléká,“ prozradil zdroj z jeho okolí. Kreace se silonkami už zřejmě přestaly způsobovat mezi lidmi takový poprask, jako tomu bylo po celý uplynulý rok, a tak se teď rozhodl trochu přitvrdit.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian na hodinu baletu. Youtube

Fotogalerie
113 fotografií