Čím bizarnější a necudnější modely vynáší, tím víc pozornosti jí věnují média po celém světě! Řeč je o nové (a o generaci mladší) manželce rappera a návrháře Kanyeho Westa Biance Censoriové. Hubená Bianca se už nějaký čas neukazuje na veřejnosti jinak, než se zcela utrápeným a vyčerpaným výrazem a prakticky – či úplně – nahá. 

Čím víc pozornosti se ovšem věnuje kontroverzní Biance, tím víc upadá do pozadí Kanyeho první žena, podnikatelka a jedna z největších influencerek světa Kim Kardashianová. Ta teď přitom vyrukovala s novými fotkami, na kterých jako by Biance z oka vypadla! 

Jako vejce vejci

Kim nafotila nové snímky v korzetu luxusní francouzské značky Mugler. Profesionální celebrita, kterou proslavily mimo jiné její velmi výrazné ženské křivky, je na fotkách nápadně hubená a kromě maličkého sexy modelu (z něhož jí vnady doslova přetékají) na sobě nemá vůbec nic. Ve tváři má přitom stejně utrápený, bezvýrazný pohled, jako obvykle Bianca. Zvláštní shoda náhod vysloužila Kim ze strany fanoušků nemálo kritiky.

Špatný příklad

Fotky navíc čtyřnásobná máma zveřejnila jen krátce poté, co si za jinou fotku v korzetu vysloužila odsouzení herečka Anya Taylorová-Joyová (27). Fotka ze zkoušky oděvů francouzské značky Maison Margiela ji totiž zachytila s tak pevně utaženým korzetem, až její pas působil skutečně nezdravě a nepřirozeně. Podle mnohých lidí tak slavná herečka dává špatný příklad mladým dívkám. A přesně v tu chvíli, kdy Anyu na sociálních sítích zasypávaly odsuzující komentáře, udělala Kim úplně to samé. To tedy nebylo nejlepší načasování... 

Video
Video se připravuje ...

Kardashianky se rády předváděly už jako malé. Instagram / @kimkardashian

Fotogalerie
26 fotografií