Kdysi nadějná designérka Bianca Censoriová od té doby, co se dala dohromady s rapperem a návrhářem Kanyem Westem, naprosto změnila svoji osobnost. Kdysi veselá a přátelská mladá žena se nyní straní i svých nejlepších přátel a na veřejnosti oděná v bizarních, mnohdy až ponižujících modelech na všechny strany hází ztrápené až bojácné pohledy. 

K věci se nyní poprvé vyjádřili i její rodiče. Podle zdrojů webu Daily Mail jsou Australané přesvědčení, že Kanye jejich dceru těžce kontroluje. „Její rodina a přátelé jsou z toho na mrtvici, je to čím dál horší a horší,“ uvedl zdroj. 

„Biance zjevně nedochází, že to, co nosí, není jen nechutné a špatný příklad pro ostatní, ale navíc potenciálně porušuje zákon. Kanye je nabalený v pěti nebo šesti vrstvách a jeho manželka se klepe zimou nahá obalená v plastové pláštěnce. Ani jí nenabídl jeden ze svých svršků,“ nechápe zdroj z okolí Biančiny rodiny. A skutečně – podle zákonů státu Kalifornie by mohla být Biančina nahota brána jako nelegální „neslušné odhalování“. 

Rodiče už neví, kudy kam

„Její rodiče jsou na tom hrozně. Už ji vůbec nepoznávají,“ pokračuje zdroj. Rodina mladé ženy je prý přesvědčena, že je zcela pod kontrolou svého světoznámého manžela. „Jinak by to nedělala,“ věří zdroj. 

Velkým faktorem je podle Biančina okolí mocenská nerovnováha. Světoznámý Kanye má v rukách moc svou manželku kariérně vystřelit do nebes, anebo ji také uvrhnout do horoucích pekel. „Postupně jí dává větší a větší podíl a vlastnictví v různých projektech, na kterých pracuje, včetně oblečení,“ prozradil zdroj. 

Zákaz mluvit a přísný jídelníček

Před časem se objevily zprávy, že Kanye své manželce sestavil přísná pravidla, podle kterých musí žít. Jejich součástí má být zákaz mluvit, možnost jíst pouze specifické potraviny a omezení ohledně toho, co smí nosit na sobě. 

Manželé se tajně vzali 20. prosince 2022, pouhý měsíc poté, co byl Kanye West oficiálně rozveden s jeho předchozí manželkou Kim Kardashianovou (42), se kterou má čtyři děti.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení. Profimedia

Fotogalerie
121 fotografií