Podle většiny lidí je pláštěnka vhodná třeba při kempování. Přesto se Bianca Censoriová tvářila, že se tento šustivý doplněk používaný při dešti dá klidně vynést na ulicích Los Angeles docela „naostro“. V pondělí 5. ledna si v něm totiž, samozřejmě po boku kontroverzního rappera Kanye Westa, vyrazila do jednoho hudebního studia... a pod ním neměla vůbec nic. Zakrýval ji pouze průhledný igelit... a pár černých kožených bot, vysokých až po kolena. 

Módní značka přes přední část pláštěnky jí pomohla zakrýt bradavky, přesto byla nucena položit si ruku do klína, aby ochránila před zraky všech kolemjdoucích i všudypřítomných paparazzi alespoň svůj rozkrok. Druhou její ruku pevně svíral její údajný manžel, který se také nehodlal namočit bouří Pineapple Express, jež teď zuří na západním pobřeží. Akorát že on se oblékl podstatně více než Bianca - a obří khaki pončo doplnil černou kuklou s maskou na obličeji.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení... Profimedia

Bianca a Kanye se prý vzali v prosinci 2022, jen měsíc poté, co rapper dokončil rozvod s profesionální celebritou Kim Kardashianovou (43). Od té doby Biančini přátelé trvale vyjadřují své obavy, že s ní Kayne manipuluje – a mnozí věří, že jeho poslední činy nadále vykazují toxické chování. Odstřihl ji nejenom od jejích bližních, ale i od sociálních médií. Údajně proto, aby ji ochránil před negativními komentáři, většina lidí je ale přesvědčená, že je to jen další jeho taktika, jak ji izolovat od světa.

„Bianca měla vždy profily na sociálních sítích a byla na nich aktivní – dokud se neprovdala za Kanyeho,“ řekl exkluzivně DailyMail.com jeden ze zasvěcených. „Přesvědčil ji, že vzhledem k tomu, že je teď hvězdou, musí zůstat záhadou. Pro ty, kdo ji znají, je to děsivé, protože to vypadá jako nová forma kontroly.“ Přesto však Kanye zveřejňuje na svém instagramu Biančiny (polo)nahé snímky. Možná by byla Bianca sama překvapená, kolik lidí volá po tom, aby se od něj konečně osvobodila...

Fotogalerie
55 fotografií