Leo Censori, otec Biancy Censoriové, znepokojeně vyjádřil požadavek, aby jeho dcera a její kontroverzní manžel, rapper Kanye West, přiletěli do Austrálie, aby diskutovali o Biančině stále odvážnějším oblečení, do kterého ji neblaze proslulý rapper obléká. Toto setkání je navrženo v důsledku obav, že Kanye svou ženu odtrhává od rodiny a proměňuje ji v „nevkusný objekt". Zprávy uvádějí, že Bianca je vůči setkání nerozhodná. Znepokojená má být tím, jak by její otec mohl reagovat na její a Kanyeovy společné plány.

„Kanye byl pozván do Austrálie a Bianca váhá, zda to má dovolit, protože ví, jak by její otec reagoval," reagoval  pro web Page Six zdroj blízký Biance.

Situaci komplikuje fakt, že Biančina matka, Alexandra, již do USA přiletěla s cílem „zachránit" svou dceru před současnou situací, avšak zdá se, že její snahy zůstaly nevyslyšeny. Leo Censori, protože není spokojen s výsledkem návštěvy své ženy, plánuje konfrontaci s Kanye Westem, a zdůrazňuje, že se slavného rappera nebojí.

„Její otec má stále v plánu si s ním sednout a Leo se nenechá zastrašit Kanyeho mocí ani kontrolou. Nikdo nečeká, že to bude samá duha a jednorožci," sdělil zdroj blízký rodině. A Kanye má důvod být na pozoru! Leo Censori, Biančin otec, sám má bohatou minulost plnou kriminality. Leo, známý též jako Elia, byl v minulosti odsouzen za pašování heroinu a držení zbraní. V 80. letech byl známou postavou gamblingovém podsvětí, kde si přišel na slušné bohatství.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení. Profimedia

Fotogalerie
51 fotografií