Oblíbený zpěvák, který si v poslední době nechává říkat zkráceně Ye, si vyrazil se svou krásnou manželkou na večeři do restaurace Saffy’s v Los Angeles. Bianca opět nechala přítomné obdivovat své sexy křivky, vynesla totiž pouze průhledný černý overal na velmi tenká ramínka. Vysoké podpatky byly samozřejmě nezbytností.

Skrze látku byly vidět i ty nejintimnější detaily Biančina sexy těla, a tak si australská architektka kryla mobilem alespoň rozkrok a chvílemi se pokoušela schovat ve stínu svého manžela, který tradičně oblékl černé volné kalhoty a bundu s kapucí, nechyběly ani jeho oblíbené černé rukavice.

Manželé už se kvůli svému vystupování několikrát dostali do problémů. Pobouřili například během plavby loďkou v italských Benátkách, z níž se na veřejnost dostaly opravdu roztodivné snímky všudypřítomných paparazzi. Podle nich to totiž vypadalo, že se rapper, jenž byl na lodi se staženými kalhotami, takže všichni mohli vidět jeho holé půlky, oddával během plavby orálnímu sexu s Biancou. Ta klečela před ním a on si přidržoval její hlavu, což celé působilo jako scéna z hodně špatného erotického filmu. Majitelé firmy jim tak udělili celoživotní zákaz a loď už jim nepůjčí.

Před nedávnem Bianca oblékla podobně obnažený model ve Francii. Za to, že si nezakryla rozkrok, jí teď ale hrozí postih! Tamní zákony totiž za úmyslně odhalené genitálie ve veřejném prostoru udělují pokutu až 15 tisíc euro (přes 380 tisíc korun), nebo dokonce roční pobyt ve vězení.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení Profimedia

Fotogalerie
87 fotografií