Zpěvák Kanye West je proslulý tím, že svým partnerkám mluví do toho, jak se mají oblékat, a nejinak je tomu i v případě jeho současné partnerky Biancy Censoriové, která je sama módní návrhářkou. Už dříve ji navlékl do nejrůznějších bizarních modelů, které spíše více odhalovaly, než zakrývaly, některé byly dokonce doplněny polštářem, kterým si australská kráska cudně zakrývala ňadra.

I tentokrát si na přehlídku vyrazila ve skutečně riskantním outfitu, který opět vzbudil vášnivé debaty. Jednalo se totiž o kus látky, který zakrýval skutečně jen to nejnutnější, na bocích jej držely pouze úzké pásky kůže, které měly zabránit, aby z oděvu nevypadla žádná z jejích předností. Pod tento minimalistický model si totiž Bianca nevzala žádné spodní prádlo a obula k němu růžové kozačky. Zpěvák se oblékl celý do černé a na hlavu si nasadil masku.

Kromě odvážného modelu Kanyeho žena předvedla i nový účes. V minulosti se často ukazovala na veřejnosti buď s pokrývkou hlavy, nebo v účesu, který vypadal, že má vlasy mokré tak, jako by právě vylezla lze sprchy. Tentokrát se ale ukázala s mikádem a ofinkou, mrkněte do galerie a posuďte sami, jaký účes jí sluší víc.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení. Profimedia

Fotogalerie
54 fotografií