Kanye West se ke své údajné manželce Biance Censoriové nechová podle názorů fanoušků zrovna nejlépe - vlastně ji má jako výstavní samici na trhu. Podle zdrojů z jejich blízkého okolí ji nejenom strojí do extravagantních, často průhledných či minimálně zakrývajících modelů, ale nařizuje jí, co a kdy má jíst, kdy má cvičit, anebo s kým smí, či spíše nesmí mluvit. Zakázal jí dokonce i používání sociálních sítí, aby ji „ochránil“. A právě outfity, co jí vybírá, jsou nejčastějším zdrojem kontroverzí.

Tentokrát se společně objevili v ulicích Los Angeles a Bianca na sebe opět strhla pozornost širokého okolí tím, co měla na sobě. Zatímco ňadra jí zakrýval pouze pruh látky v tělové barvě, na spodní části těla měla navlečené svítivě zelené, neonové punčocháče... pod nimiž neměla kalhotky. To bylo patrné na první pohled, jelikož je měla stažené, jak se říká, na půl žerdi, takže jí koukala ven půlka zadečku. Notně tomu napomáhal právě sám Kanye, co jí punčochy z pozadí sám stahoval.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení. Profimedia

Zdálo se vlastně, že se své půvabné ženy nemůže nabažit, protože ji bez ostychu osahával na bocích, v klíně a na zadku přímo před všudypřítomnými fotografy. V jeden moment, kdy spolu čekali na výtah před obchodní schůzkou, jí dokonce zajel prsty pod punčocháče - a můžeme se jenom dohadovat, co jeho ručka šmátralka prováděla. Intimnosti na veřejnosti ostatně u nich nejsou nic nového. Ale poté, co se v Benátkách věnovali na lodi orálnímu sexu, za což následně dostali zákaz se do města ještě někdy vrátit, už vlastně nemají čím šokovat...

Fotogalerie
76 fotografií