Herečka a zpěvačka je pořádný živel a nuda je pro ni sprosté slovo. Stejně takový je i její vztah s pohledným svalovcem. Na sociální sítě pravidelně sází vtipná videa a sexy krasavice nemá problém si udělat srandu sama ze sebe.

S nadšením tak zamilovaný páreček kývl na nabídku netradičního focení. Bára nejdříve nahodila bílé svatební šaty, které jen podtrhly její dokonalý dekolt, střevíčky ale vyměnila za vyšší bagančata a vše doplnila koženou bundu. Zkrátka rebelský styl, který herečce sedí a možná by si tak dokázala představit i svůj velký den. „Myslím, že i naše svatba někdy v budoucnu bude určitě také o dost jiná, než je zvykem,“ naznačila Mottlová Blesku nepřímo, že úspěšný kulturista a nutriční terapeut je pro ni tím pravým mužem s velkým M.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Barbora Mottlová: Její Muž roku se postaral o pozdvižení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Nové bydlení a plány na rodinu

Také druhý model šatů sedl Barboře jako ulitý a krásně obepnul její vysoustruženou postavu, na které poctivě maká pod Davidovým dohledem. Střevíčky a závoj navodily trochu romantickou atmosféru a nevěsta se ženichem by okamžitě mohli stanout pod slavobránou.

Zamilované hrdličky však mají zatím na starost jiné věci, než plánovat svatbu. „Chodíme spolu asi rok a půl a řešíme aktuálně nové společné bydlení a mluvíme o plánech na rodinu,“ prozradila Bára, že priority jsou opravdu jinde.

Fotogalerie
40 fotografií