Mottlová se tentokrát v novém kalendáři, jehož výtěžek půjde na podporu postižených dětí, objeví ve stylu haute couture (francouzský módní styl imitovaný v ostatních velkoměstech) a zabloudila do pražských ulic. Šaty, které herečka oblékala mnohdy i v terénu, jsou z dílny extravagantní návrhářky Debbie Brown.

Bylo to opravdu náročné, ale když má něco být, jde to jako po másle. Jsem svému týmu moc vděčná, že mě takto podrželi, a i když je každý z nich dost zaneprázdněný, tak na noční focení kývli. Sami jsme byli dost překvapeni, jak rychle to všechno odsýpalo,“ pochlebovala si herečka.

Noční focení nicméně upoutalo pozornost několika turistů. Jen co na Staroměstském náměstí odbily hodiny na orloji, dav zvědavců se přesunul k místu, kde se Mottlová fotila.

Herečka na sobě měla totiž červenou róbu  s velkým výstřihem a kolem sebe spoustu svítících balonků. „To je Beyoncé,“ ozvalo se z davu. To samozřejmě Báru potěšilo, ale nenechala se rozhodit. A tak během jedné podzimní noci vznikl kalendář, který bude letos podporovat šestiletého Kristiánka, jenž prodělal mrtvičku.

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová: S přítelem chystáme společný byznys! Vanessa Larsenová

Fotogalerie
52 fotografií