Příroda na Ibize Mottlovou naprosto uchvátila. „Ibiza je magické místo plné přírodních krás... Ne jen crazy párty. Neskutečná nádhera,“ rozplývala se už první den po přítelu. 

Energie, která prý z místa sálá, ji ale natolik opojila, až si způsobila malé zranění. „Jo a taky jsem si pak trošinku rozsekla palec na noze, takže Mottlice jak má být,“ vzkázala s nadsázkou do podzimního Česka. 

Ani zraněný palec ji ovšem naštěstí na výletech příliš nelimitoval. Třetí den si s přítelem Davidem, který jí dělá na ostrově ještě s několika přáteli společnost, vyšli na údajně „nejmagičtější místo z celé Ibizy“.

„Takhle nějak si představuju Arizonu. Žije tu legendární caveman nebo-li český kluk Aleš (53), za kterým chodí lidi z celýho světa pro radu, mír, výklad z karet nebo prostě na trávu... My asketi si dali akorát odvar z citrónový trávy, ale dobrý. Meditace, opalovando a hlavně taky focendo. Mám to ale šikovnýho chlapa, který mi dělá naprosto boží fotky, co?“ pochvalovala si zamilovaná herečka. 

S výsledky práce svého milého se samozřejmě nezapomněla pochlubit... Na fotkách pózuje ve skalách s jasně modrým nebem nad sebou a na sobě má jen bílé bikiny, v nichž obzvlášť vynikne její opálená a perfektně vymakaná postava. A my souhlasíme, tyhle fotky se opravdu povedly! 

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová: S přítelem chystáme společný byznys! Vanessa Larsenová

Fotogalerie
81 fotografií