Bývalá vicemiss ČR se na sociální síti ráda ukazuje v bikinách, protože její vysportované tělo stojí za nejeden pohled. Na party v nově postavené budově Masaryčka přišla s manželem Radkem a jejich dvěma syny Radkem (14) a Davidem (12).

„Bylo mi ctí, že jsem mohla po pěti letech opět přestřihnout pásku k nejlepší pizzerii,“ pochlubila se Klára, která v topu na ramínka vystavila své opálené silikony.

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová má o 9 let mladšího partnera: Sama se překvapuju, co vymýšlí. 

Bujný dekolt měla i herečka Bára Mottlová (37), která se pyšní přírodními čtyřkami. V pudrově modrých šatech prádlového střihu vypadala jemně, ale přitom sexy. Jelikož pravidelně cvičí, tak si mohla i ve večerních hodinách dopřát vynikající pizzu a drink. Doprovod jí nedělal přítel David, ale kamarádky. Dámská jízda jak vyšitá.

Večer v italském stylu přilákal i modelku Kateřinu Průšovou (39), Kristýnu Schickovou (28), potetovanou raperku Sharlotu (26) nebo herecký pár Zlatu Adamovskou (64) s Petrem Štěpánkem (74).

Večerem provázel Marek Eben (65), který vedl i dražbu obrazu znázorňující pizzu od Tomáše Břínka alias TMBK. Originální dílo za 370 tisíc korun vydražila modelka Veronika Chmelířová (36)! Výtěžek aukce jde na nadaci Terezy Maxové (52), kterou to velmi potěšilo.

Fotogalerie
55 fotografií