Ples v brněnském hotelu International se konal již po jednašedesáté a svým návštěvníkům nabízel ledacos - nechyběly ústřice, humři, stejky, sushi... a samozřejmě litry šampaňského. Celým večerem provázel moderátor Leoš Mareš (47), zahrála například kapela Chinaski a zazpívala zpěvačka Monika Absolonová (47). „V každém rohu je nějaká kapela, každý si přijde na své,“ sliboval Blesku jeden z hlavních organizátorů Michal Říčánek.

Všechny slavné dámy, co na tuto akci dorazily, jako kdyby se snad domluvily - většina z nich zvolila společenskou róbu s hodně hlubokými dekolty. Ten nejvýraznější měla například - po nemoci pohublá - moderátorka Eva Decastelo (45), co se rozhodla ples pojmout jako „holčičí jízdu“ s kamarádkou ze seriálu Slunečná, tedy s herečkou Reginou Řandovou (56). „Jsem ráda, že jsem aspoň něčím v pětačtyřiceti letech upoutala. Z posledních sil,“ smála se Decastelo s tím, že je jí jasné, že se jí jenom málokdo bude dívat do očí.

Video
Video se připravuje ...

Luxusní Ples v Intru přilákal slavné: Souboj dekoltů!  Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Do dámské společnosti dorazily i modelky Tereza Fajksová (34), Hana Vágnerová (29), manželka závodníka Karla Abrahama (34), či rozvádějící se Iveta Lutovská (40). „Protáhneme si to až do rána a bude to určitě hezkej večer. Už teď jsme tu potkaly spoustu kamarádek z modelingu, takže to bude asi večer, že budeme jen povídat a povídat, až nám odejdou hlasivky,“ prozradila plavovlasá moderátorka, co jako jedna z mála výstřih neukázala. Místo toho však odhalila záda s drobným tetováním na lopatce.

Hrudník ale obnažila třeba moderátorka Lucie Borhyová (45) coby okouzlující „dívka v modrém“. Ta ale na ples přišla se svým manažerem a řídícím společníkem korporace LuckyBe Karlem Čelikovským, ne s partnerem - který je přitom paradoxně z Brna. Nezklamala ani herečka Markéta Hrubešová (51), Barbora Mottlová (37), modelka Andrea Verešová (43), co kvůli problémům se šaty dorazila se zpožděním, či někdejší misska a hvězda Účastníků zájezdu Jitka Kocurová (45).

Z řady výrazně vyčnívala influencerka Nela Slováková (34). Ta totiž vsadila na odhalený celý trup a všem dávala na odiv své vypracované bříško. Posuďte v naší galerii, které z těchto krásných dam to na plese slušelo nejvíce!

Fotogalerie
105 fotografií