Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

VELKÝ PŘEHLED: Sesterstvo VIP nevěst! Které z nich se však nedostaly pod čepec?

/
  • Tereza Fajksová
    21. února 2024 ● 05:00

    Bez ohledu na věk i počet dosavadně uzavřených, a nezřídka opět rozvedených, manželství, slavné krásky oblékly svatební šaty. Nejstarší a nejmenší modelkou byla Eva Decastelo (45), nejdéle vdanou Andrea Verešová (43) a na svatbu stále čekající Tereza Fajksová (34).

  • 1.

    Andrea Verešová

    Slovenská kráska Andrea Verešová se v roce 2007 na zámku Kynžvart vdala za právníka Daniela Volopicha (59). Manželství je stále zalité sluncem a kráska se netají, že by si veselku v budoucnu klidně zopakovala.

    Zatím to ale není aktuální, a tak si bílé šaty užívá jen na mole, jako tomu bylo na galavečeru veletrhu STYL a KABO. Na mole předvedla hned několik šatů. Dvojnásobná maminka má tak luxusní postavu, že mohla vynést model složený z dlouhé sukně a krátkého topu.

  • 2.

    Tereza Fajksová

    Tereza Fajksová je ve vztahu se svým Lubošem už neskutečných 18 let, ale zásnubního prstýnku se dočkala až předloni v květnu v Římě.

    „Vše se konečně rozhoupalo a svatba bude letos,“ svěřila se Tereza. „Můj muž se mě zeptal, kdy bude ta svatba, kdy se budeme brát a ať mu řeknu, že on tam přijde,“ směje se Miss Earth 2012, která je maminkou synka Sebastiena (2) a dcerky Lilien (4).

  • 3.

    Hana Abrahamová

    Modelka Hana Abrahamová (29), dříve Vagnerová, se v prosinci loňského roku v pražské katedrále svatého Víta provdala za známého motocyklového závodníka Karla Abrahama (34) a na přehlídce vynesla šaty od Miroslava Michaela Knota, ve kterých stanula před oltářem.

    „Mám problém s tím, že ještě nemám změněné příjmení na dokladech. Trvalo dlouho, než byl vystavený oddací list, pak jsme byli pryč, navíc je to v Praze, kam teď tolik nejezdíme. Vlastně teď tak trošku porušuji zákon,“ přiznala krásná brunetka, která má s Karlem dvouletá dvojčata Karla a Jůlii.

  • 4.

    Nikola Buranská

    Půvabná misska Nikola Buranská (31) je už delší dobu nezadaná, a tak o veselce zatím nepřemýšlí. Před lety byla zasnoubená s fotbalistou Filipem Novákem (33), ale místo svatby přišel rozchod.

    V bílém modelu to České Miss Earth 2014 sluší, ale momentálně je pro ni kariéra v Dubaji přednější.

  • 5.

    Eva Decastelo

    Moderátorka Eva Decastelo byla nejstarší modelkou na mole. „Kdyby mi někdo kdysi řekl, že budu se 158,5 cm a ve 45 letech běhat po mole po boku opravdových modelek a Miss… Sny se plní, jen to člověk nesmí vzdát a chvilku (třeba 30 let) si počkat,“ okomentovala svou účast na přehlídce brunetka.

    Eva se v roce 2009 provdala za scenáristu Reného Decastelo (50), ale v roce 2022 se rozvedli. Ve střídavé péči mají syna Michaela a dceru Zuzanu.

  • 6.

    Kate Matl

    Zpěvačka Kateřina Mátlová alias Kate Matl (44) má s podnikatelem Michalem tříletou dceru Karolínku. Doposud vdaná nebyla a o svatbě zatím nepřemýšlí.

    S přítelem žijí na „psí knížku“ a prý jim to tak vyhovuje, protože oba jsou pracovně velmi zaneprázdnění. Na galevečeru se předvedla v kalhotovém modelu.

  • 7.

    Gabriela Lašková

    Bývalá královna krásy Gabriela Lašková (34) řekla ANO manželovi Filipovi v roce 2016. Jsou rodiči dvou synů Benedikta (5) a Vincenta (3), a moderátorka je potřetí v očekávání. V pátém měsíci těhotenství stále přijímá nabídky na předvádění.

    Účastníkům galavečera se předvedla ve volných šatech bez ramínek. „Myslím si, že jsem si ověřila, že tohle je moje poslední přehlídka, že už na to asi nemám ani sílu,“ přiznala Gábina.

    Gabriela Lašková
    Autor: Styl a Kabo

    Fotogalerie
    13 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy