Krásná Karolína Mališová si vyrazila odpočinout od pošmourného počasí a zimy. Sbalila kufry a odcestovala na prosluněné Bali, které je u českých celebrit velmi oblíbeným místem.

„Každý mi říkal, bacha, Bali je závislost a já po 4 dnech začínám souhlasit,“ přiznala modelka u snímků, na kterých si užívá pohodu na plážovém lehátku. „Určitě tu nejsem naposledy a to jsem zatím viděla jen jednu část ostrova,“ dodala nadšeně.

Sexy kráska se pochlubila i tím, že si splnila jeden z velkých životních snů, vykoupat se pod vodopádem. S fanoušky se pochopitelně podělila i o snímky z tohoto dobrodružství.  „Bože, to je nádhera! A ty jsi prostě dokonalá,“ okomentoval fotky jeden z jejích fanoušků. Mrkněte do galerie a posuďte sami, že obdivuhodné jsou nejen krásy tamní přírody, ale i Karolínino vysportované tělo.

„Je až neuvěřitelné, jak pilates dokáže změnit postavu, teď to bude tři čtvrtě roku, co pravidelně cvičím asi 6x týdně 30-40 minut. Díky zdravé stravě mám asi 1,5 kilogramu dole, ale cítím se tak jako nikdy dříve. Moje postava má úplně jiný rozměry, jinak vypadá díky cvičení,“ pochlubila se parádním zadečkem při skoku do bazénu modelka. 

Video
Video se připravuje ...

Misska Karolína Mališová: Rafinový model odhalil břicho! Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií