Herečka a zpěvačka Eva Burešová se na instagramu svěřila, že na tom není s kondičkou zrovna nejlépe. „Můžu odehrát sto představení za sebou. Skákat, běhat, tančit, křičet, zpívat a nepoznáte to na mně. Pak mě vezmete na krátkou procházku na rozhlednu... Kokos, chodit nemůžu, popadám dech, tři pauzy během šesti metrů. Co jsem zač?!“ vtipkovala brunetka známá z primáckých seriálů Slunečná a ZOO ve svém nejnovějším příspěvku.

Rovněž zmínila, že by si už konečně přála jaro a vyšší teploty. „Já se v té zimě neumím oblékat ani česat - a takhle v culíku, nenamalovaná a s brýlemi si připadám jak Štěpán Kozub. Ještě mít ten jeho geniální smysl pro improvizaci. Ostravský přízvuk mám,“ doplnila s očividnou nadsázkou rodačka z Hlučína, co se nachází nedaleko moravskoslezských měst Ostravy a Opavy.

Na snímku, kterými svá slova demonstrovala, ovšem jako hvězda Divadla Mír rozhodně nevypadala - tedy až na ty sluneční brýle. Kozub, jenž zazářil například v oceňovaném snímku Spolu, kde se objevil po boku Veroniky Žilkové (62), totiž trpí diagnostikovanou světloplachostí. Ochranu svých očí proto jen málokdy sundavá.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny! Hana Höschlová

Evin herecký kolega na příspěvek, který rozesmál mnoho jejích příznivců, prozatím nijak nereagoval. Našli se však i tací, co si nebyli jisti, zda by Kozuba tato slova „nezabolela“.

„Nevím, jestli to nebolí spíše Přemka… Přece jenom on se vedle mě, která nenalíčená vypadá jako Štěpán, probouzí…“ reagovala obratem Burešová v narážce na svého životního partnera, známého šéfkuchaře Přemka Forejta (36), s nímž má synka Tristana Williama (1,5).

Posuďte v naší galerii sami, zda tam nějaká podobnost skutečně je!

Fotogalerie
43 fotografií