Leden byl pro něho kritický. „Léčím se s těžkým onemocněním dýchacích cest, zánětem a silným astmatem,“ hlásil v prvních lednových dnech Štěpán, a svůj stav dokonce označil za »náběh na infarkt«. Veškerou nasmlouvanou práci chtě nechtě rušil. Čtyřtýdenní pauza mu evidentně pomohla, a když se v úterý objevil v Ostravě na posledním rozloučení s hercem Norbertem Lichým (†59), už působil odpočatě.

Neumí vypnout

O den později už si pak ve svém ostravském Bum Bum comedy clubu zazpíval na koncertu kamarádů Pavla Sotoniaka a Michala Žáčka hitovku První noc v novém bytě. „Děkuji Petru Maláskovi a všem muzikantům za krásný večer. Bylo mi ctí. Děkuji, pane Horáčku, děkuji, pane Hapko,“ napsal Kozub k videu z vystoupení.

Video
Video se připravuje ...

Štěpán Kozub: Dovolenou jsem si naordinoval! Šárka Stejskal, Lukáš Červený

Včera ho pak čekala v klubu show Už drž hubu!, v níž září s kolegou Robinem Ferrem (28). Podle internetových stránek podniku se jednalo o náhradní termín za zrušený večer v lednu. Další odloženou show budou mít kluci 11. února.

Během tohoto měsíce pak v Bum Bum comedy klubu vystoupí ještě třikrát. Štěpán ale bude do podniku chodit i na jiná představení, protože je šéfem celé partičky a »o své dítě« se musí starat. Všichni jen doufají, že to opět pracovně nepřepálí a znovu se nesloží...

Fotogalerie
41 fotografií