Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Podcast: Takhle se mě nedotýkala ani manželka! Pavline měla tisíc mužů, teď učí ženy, jak je uctívat

Autor: pdc, ub, jim - 
12. dubna 2024
17:00

Lektorka a masérka Pavline Kan v současnosti vede kurzy lingam masáže, při nichž zájemkyně učí, jak dotykem uctívat muže. V minulosti se živila jako sexuální pracovnice a jejíma rukama prošlo tisíce pánů. Proč se k ní muži vrací, prozradila v podcastu Už budu!

Usměvavá Pavline si od 19 let vydělává prací spojenou s muži. Nejprve jako nápojová hosteska dělala na Sardínii společnost pánům a za to byla placená. Později se z ní stala sexuální pracovnice v Itálii, Řecku, Švýcarsku a nakonec ve Finsku, kde nyní žije již devět let.

Video Už budu! Celý rozhovor s lektorkou a masérkou Pavline Kan - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

„Finové jsou čistí, neberou drogy, úplně normální chlapi. Úplně jiný level, jiné podmínky, jiné peníze, jiné úplně všechno,“ pochvalovala si svou poslední zastávku, kde zůstává dodnes. Nejprve tam zrušila rychlý sex a zavedla dvouhodinové masáže, kdy až na jejich konci došlo k pohlavnímu styku. Druhou novinkou bylo zvýšení ceny: „Já jsem byla nejdražší dívka ve Finsku, ale ti klienti stejně chodili a navíc začala přicházet ještě jiná klientela,“ vzpomínala, jak si vydělávala.

Anketa

Potřebujete se před sexem mazlit?

Ano.
Ne.

Poslední a nejradikálnější změna nastala, když se po delší pauze k práci vrátila, ale již odmítala mít se svými klienty pohlavní styk a nabízela jim pouze masáže. „Jenomže mně ti klienti chodili a byli to ti stejní klienti, co mi chodili ty roky zpátky. Říkali mi: ‚Ty jsi zpátky! Já jsem za tebou nikdy nechodil kvůli tomu desetiminutovýmu sexu na konci. Já sem chodil kvůli tomu bezpečnému prostoru, který jsi mi poskytovala a kvůli lásce, kterou jsi mi dávala, tomu opečovávání,“ vysvětlovala Pavline, proč o své pravidelné klienty nepřišla. Tento princip vědomého dotyku a napojení na muže zdokonalovala, až ho dnes učí.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Nápad na založení lektorských kurzů vznikl v roce 2018 při jedné dámské jízdě. Kamarádky ji poprosily, ať jim ukáže nějaké triky, z čeho jsou pánové unešení. Vzala si proto mrkev do ruky a předváděla jim, co se na tisících mužských tělech naučila. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.