Manželka patrně nejznámějšího tuzemského MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) dala život dvěma ratolestem - dcerce Lili (4) a synkovi Rockymu (2). Na jejím těle se to ale rozhodně nepodepsalo, naopak, pyšní se postavou, jakou by jí mohly mnohé ženy (a to i ty, co ještě nikdy nerodily...) jenom závidět. Ačkoliv za jisté své partie vděčí spíše šikovným ručičkám plastických chirurgů, na ploché bříško má docela jiný recept.

Přestože Lela Vémola před necelým rokem podstoupila speciální zákrok, kdy jí byl odebrán tuk z břicha a byl použitý jako výplň jejího pozadí, je pravdou, že kvůli operaci musela přibrat dobrých šest kilo, aby chirurgové vůbec měli kde ten tuk brát. Na jejím těle totiž rozhodně žádný nepřebývá - a právě její perfektně vyrýsované bříško, jak na instagramu nyní přiznala, patří mezi její nejoblíbenější části těla.

Video
Video se připravuje ...

Sexice Lela Vémola: Pravda o šatech! S výstřihy je konec Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Všem ho ukázala na snímku pořízeném skrze zrcadlo v koupelně, a na záběru hrálo prim její břišní svalstvo a třpytivý piercing v pupíku. Všem, které zajímalo, jak se jí podařilo dosáhnout takhle dokonalých křivek, odpověděla, že vlastně ani neví, jak to dělá... „Je to jen strava, běhání za dětmi a sex,“ vysvětlila, v čem spočívá její tajemství. Což je nepochybně zajímavý tip pro všechny dámy, co by toužily vypadat stejně jako ona!

Fotogalerie
94 fotografií