Lela Vémola (za svobodna Ceterová) chtěla vedle Karlose zazářit, a tak vsadila na střih podobný ikonickému modelu Marilyn Monroe. Přes šaty navíc přehodila bílou kožešinu. Na fotkách vypadala nádherně. Nevynesla je v Praze, tak se chtěla blýsknout alespoň v Bratislavě. Ale ani tady v nich před diváky nepředstoupila.

Dlouhý příběh mých bílých šatů, které mi strhl eskalátor těsně před premiérou. To prostě nevymyslíš... to je dlouhý příběh a jednou vám o tom povím,“ překvapila manželka bijce Karlose Vémoly (38).

Na Slovensku se film promítal v multikině v obchodním centru, kde o jezdící schody není nouze. „Jakmile jsem vešla na eskalátory, tak se cíp šatů dostal do postranní gumy a začalo mě to vcucávat. Kamarádi za mnou začali šaty rvát, ty se začaly trhat a byly celé černé od šmíru a oleje,“ prozradila Blesku ještě dnes vyděšená Lela.

Video
Video se připravuje ...

Karlos a Lela už jsou svoji: První novomanželský rozhovor! Markéta Reinischová

Běželi jsme rychle do výtahu, aby mě nikdo neviděl. Naštěstí mě zachránila moje kamarádka Deniska, jinak bych musela přijít v kalhotkách,“ dodala blondýnka, která nakonec zazářila v lahvově zelených šatech s průstřihem na zádech. Model pochází z dílny britské návrhářky Victorie Beckhamové a vnadná blondýnka si šaty v butiku, který v blízkosti kina sídlí, koupila za 40 tisíc korun.

Nebylo to ale tak jednoduché, protože jí všechny šaty byly malé, až narazila ve výloze na zelené. Prodavačky jí je rozmlouvaly, že nemají žádný výstřih. Lela ovšem trvala na svém, protože nebylo zbytí. Nakonec byla přece jen za hvězdu večera.

Influencerka aspoň vynesla připravené zlaté sandály na platformě a kabelku od italské světoznámé značky. Zvolila hladký účes a perfektní líčení jen podtrhlo její půvab. Karlos měl v Praze černý oblek, ale do Bratislavy zvolil stříbrný. Bílou košili vyměnil za černou, jinak bylo vše ze stejné látky.

Obě premiéry dokumentárního snímku režisérů Michala Samira a Šimona Šafránka měly úspěch u diváků. Z obou kin vycházeli diváci dojatí a netajili se tím, že je příběh slavného zápasníka mile překvapil.

Fotogalerie
72 fotografií