V nové řadě reality show Ruža pre nevestu, jejíž díly mohou i čeští diváci sledovat na Voyo, soutěží celkem 17 děvčat (a jedna tajná agentka) o srdce úspěšného podnikatele Radka Urbanyaka (34), který v Norsku provozuje síť luxusních barů. Jednou z nich je i Daniela Nikoleta Kortišová, která si říká Dolli. V pořadu se zatím chová jako pravá »drama queen«, diváky ale zaujala i něčím jiným...

Milovnice plastik Dolli totiž některými rysy nápadně připomíná slovenskou influencerku žijící v Čechách Lelu Vémolu (34)! „Lela má mladší sestru? Nebo kdo to je?“ ptala se jistá žena v diskuszi o pořadu na facebooku a spousta lidí měla stejný názor. „S Lelou Ceterovou jsou jako dvojčata, mají stejná prsa,“ zněl další komentář. 

Konec konců, právě mohutná ňadra (každé s 860 mililitry silikonu) neunikla ani pozornosti samotného Radkovi a dost možná právě ona vysloužila Dolli růži, která ji poslala do dalšího dílu. „Doufám, že tvoje srdce je stejně velké, jako... Přijmeš moji růži?“ zaskočil Dolli podnikatel. Ta se nejprve ptala, co to mělo vlastně znamenat, nakonec ale prohlásila, že si ze sebe umí udělat legraci, takže jí poznámka nijak nepohoršuje. 

Video
Video se připravuje ...

Sexice Lela Vémola: Pravda o šatech! S výstřihy je konec Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Před kamerou není poprvé

Pozorným divákům možná neunikne, že to neni poprvé, co se Dolli objevila v nějaké reality show. V minulosti už bojovala o výhru na Farmě, kterou ovšem opustila poměrně brzy. Od té doby ale prošla značnou fyzickou proměnou... 

„Rty jsem měla udělané už na Farmě. Později jsem si dala zvětšit prsa, a to konkrétně dvakrát. Krom tohohle nemám na sobě nic vylepšené – když nepočítám botox. Nejdražší byla rozhodně prsa, která jsem si dvakrát nechala udělat u celosvětově známého plastického chirurga doktora Maxima Ivanchuka, druhá operace mě tak vyšla na 12 tisíc eur,” prozradila Dolli pro televizi Markíza, že ji ňadra vyšla v přepočtu na více než 300 tisíc českých korun. A to už je pořádná investice! 

Anketa

Která z krásek se vám víc líbí?

Lela
Dolli

Fotogalerie
101 fotografií