Bílé šaty na ramínka s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem měla Lela připravené na pražskou premiéru v pondělí 15. ledna.

Šaty mi návrhářka přivezla v neděli, a neseděly mi. Návrhářka se nabídla, že mi je přes noc ručně upraví, ale já jsem oslovila krejčovou. Nakonec jsem si na premiéru oblékla černé flitrované šaty. Když mi ty bílé přivezla s tím, že pojedou na premiéru na Slovensko, byly úplně špinavé. Začala jsem panikařit a hledali jsme čistírnu, která by to dokázala vyčistit. Nikde to narychlo nechtěli vzít, že to nestihnou. Nakonec to přijala čistírna na Chodově, kde je vyčistli, ale nestihli je vysušit a vyžehlit, takže se šaty vezly mokré do Bratislavy,“ popsala Blesku trable s bílým modelem Lela.

Video
Video se připravuje ...

To nejlepší z Vémolovy svatby. Gratulace, vystoupil Rytmus a Lela dostala danajský dar isport.tv

Po příjezdu na hotel slovenské metropole se šaty připravily, seděl k nim i přehoz s peřím. Na fotce, kterou se pochlubila na sociální síti, vypadaly nádherně a blondýnce opravdu sekly.

Ale než Lela s Karlosem došli do kinosálu, stala se šílená věc. „Jakmile jsem vešla na eskalátory, tak se cíp šatů dostal do postranní gumy a začalo mě to vcucávat. Kamarádi za mnou začali šaty rvát, ty se začaly trhat a byly celé černé od šmíru a oleje,“ prozradila Blesku ještě dnes vyděšená Lela.

Běželi jsme rychle do výtahu, aby mě nikdo neviděl. Naštěstí mě zachránila moje kamarádka Deniska, jinak bych musela přijít v kalhotkách,“ dodala blondýnka, která nakonec zazářila v lahvově zelených šatech s průstřihem na zádech.

Model pochází z dílny britské návrhářky Victorie Beckhamové a vnadná blondýnka si ho vybrala v luxusním butiku, který v blízkosti kina sídlí. Šaty ji vyšly na 40 tisíc korun!

Jsem na návrhářku velmi naštvaná, protože mě úpravy a čistírna stály majlant. K tomu ty nervy, děti v autě a Karlos v napětí, jak to všechno dopadne. To si nikdo neumíte představit a do toho mi pořád tekly slzy," netají své rozčilení manželka Vémoly.

Video
Video se připravuje ...

Lela v šatech na bratislavské premiéře abl

Fotogalerie
79 fotografií