Komedii pro náctileté v Česku známou jako Protivný sprostý holky, ve světě jako Mean Girls si dnes už nikdo nedovede představit bez legendární Lindsay Lohanové, která se před dvaceti lety chopila hlavní role. Z filmu se tehdy stal takový hit, že si vysloužil dokonce vlastní muzikálovou adaptaci na Broadwayi, a právě podle ní teď vznikl filmový remake plný muziky. O scénář se stejně jako před 20 lety postarala uznávaná herečka a scenáristka Tina Feyová (53), která si v obou komediích dokonce i zahrála. 

Hvězdy obou generací

Mean Girls se nyní dočkaly své ostře očekávané světové premiéry v kině AMC Lincoln Square 13 na Broadwayi v New Yorku. A vedle nových hvězd – například René Rappové (24), která si ve filmu stejně jako na Broadwayi zahrála hlavní mrchu Reginu Georgeovou, nebo Angourie Riceové (23), která po Lohanové podědila roli Cady Heronové – nechyběly ani slavné tváře z původního trháku. 

Úchvatná Lindsay

Tou nejdůležitější samozřejmě byla sama Lohanová. Máma půlročního syna, jehož má s manželem Baderem Shammasem, vypadala naprosto úžasně. Na akci vynesla elegantní černé šaty Alexandra Vauthiera s rafinovanými průstřihy a křišťálovým zdobením. Po někdejší průšvihářce, u níž dlouho nebylo jasné, jak to s ní vlastně dopadne, ani stopy! 

Video
Video se připravuje ...

Jak šel čas s Lindsay Lohan Youtube.com

Fotogalerie
64 fotografií