Lela a Karlos jsou známí tím, že si svou lásku dávají navzájem najevo skutečně velkými gesty – ať už jde o tetování přímo na kůži, hodnotné dary nebo silná vyznání. Výjimku pochopitelně neudělali ani na Valentýna. 

Karlos vzal svou milou na romantickou večeři do nově otevřené luxusní asijské restaurace, která se k příležitosti svátku všech zamilovaných celá zahalila do romantické výzdoby. Nechyběly balonky ve tvaru srdíček, záplava umělých květin, a dokonce ani muzikant, který za klávesami podporoval atmosféru patřičnými „oplodňováky“.

Tentokrát si ovšem manželé překvapivě nevyšli pouze spolu, ale společnost jim dělalo i několik přátel. Lela nicméně zkrátka nepřišla: od Karlose dostala obří pugét rudých růží a několik balonků.

Karlos přitom na Valentýna nezapomněl ani na svou lvici... Jeden z balonků jí láskyplně donesl přímo do výběhu. Zda měla takovou radost jako Lela, je otázka. Zaujatě si ale podivný předmět očichávala...

„Krásného Valentýna přeji všem z celého srdíčka! Když ti kurýr zavolá a donese ti nádherné překvapení od manžela. Už se nemůžu dočkat společné večeře,“ rozplývala se influencerka na instagramu na svátek všech zamilovaných a dárky od manžela předvedla na krátkém videu. Růžím a balonkům bylo ale trochu těžké věnovat pozornost – Lela totiž zvolila tak odvážné šaty, že jí z nich mohutné silikonové vnady téměř vypadávaly ven.

Video
Video se připravuje ...

Lela a Karlos Vémolovi: Velké zklamání! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
51 fotografií