Vémolu 8. června čeká zápas století s Attilou Véghem (38). Ten chce nejenom vyhrát, ale zároveň jím hodlá ukončit svou kariéru. Začal s náročnými tréninky, které končí až pozdě v noci. Nejinak tomu bylo po slavnostním otevření vietnamské restaurace, kam Karlos s manželkou přišli na večeři. 

Dneska jsem limitovaný časem, protože v půl jedenácté mě čeká večerní trénink. Hlavní tréninky mám pozdě večer, nezápasím ráno, ani v poledne. Ten největší zápas v historii Česka bude okolo půlnoci, a tak na to tělo připravuji,“ řekl Blesku zápasník. Manželé měli za dva dny odletět do Thajska, kde Vémola pokračuje v přípravě. 

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie! Matyáš Janíček

Bohužel nám to zhatily pracovní povinnosti, tak jsme to posunuli na příští měsíc,“ tvrdí bojovník. „Letos naposledy letíme bez dětiček, ale příští rok už je vezmeme. Těším se, protože pro mě je to tam odpočinek, hodně spánku a dobré asijské kuchyně,“ netají se Lela. 

I když manželé doma asijskou kuchyni nevaří a raději si ji nechávají vozit, tak v nově otevřeném podniku si to oba zkusili. A lépe to šlo Karlosovi. Sushi motal jako zkušený profík, ale na jídlo si raději vzal vidličku. Po tradičních hůlkách sáhla jen jeho manželka. 

Fotogalerie
64 fotografií