Děsivá sitauce se odehrála na parkovišti v pražských Stodůlkách. „Byla jsem v obchodě nakoupit a ve chvíli, kdy jsem dávala syna do autosedačky, tak se před autem objevili dva muži a začali mi vybírat věci z kufru! Šíleně jsem se bála,“ popsala vyděšená Lela Blesku. Její strach byl o to větší, protože s sebou měla teprve dvouletého syna Rockyho!

„Nevěděla jsem, jestli jim můžu něco říct. Aby nám neublížili. Byl to úplný extrém. Byla to opravdu rychlovka. Myslím, že si mě vytipovali, už když jsem šla z obchodu a dávala věci do auta. Už mě pozorovali. Byla jsem autem mého muže,“ vysvětlila s pláčem manželka bijce Karlose Vémoly (38), který je momentálně v USA.

Video
Video se připravuje ...

Lela a Karlos Vémolovi: Velké zklamání! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Policii nevolala

I když byl pro ni zážitek velmi děsivý, na policii se zatím neobrátila. „Víte, kolikrát mě už okradli? Stejně vám nikdy nikdo nic nevrátí, takže jsem raději jela domů. Naštěstí jsem měla kabelku u sebe. Možná pobrali nějaké věci z kufru, co tam měl Karel, to ani nevím, co tam měl. Až to zjistí, tak bude teprve naštvaný. Akorát mi přišli nějací muži říct, že nás okrádají, ale nikdo mi nepomohl. Lidé okolo to viděli, ale nepomohli. Asi se všichni báli,“ krčí rameny silikonová kráska. „Peníze mi nepadají z nebe a já si taky musím na ten nákup vydělat. Já nejsem milionář,“ dodává.

Fotogalerie
49 fotografií