Jak je důležité míti Emmu, aneb Emma Smetana (36) opět nezklamala. Zatímco na předávání hudebních cen Anděl dorazila v šatech s výstřihem hlubším než Macocha, na akci kosmetické značky vynesla růžovou košili, která naopak neodhalila vůbec nic, což si zpěvačka pojistila i vestou zvláštního a poněkud nelichotivého střihu. Nesourodý model pak korunovala zelenkavou sukní a černými kozačkami.

Pozornost se rozhodně nedala upřít ani módní návrhářce Vandě Jandě (27). Ta sice vsadila na kostým krásné pudrové barvy, chvílemi ale zaplouvala do obřího saka tak moc, že by ji nenašel ani Interpol.

Za růžovky přišly i Nikol Moravcová (36) a účastnice reality show Love Island Petra Beníšková (25), kterým se při volbě outfitu dařilo o poznání lépe. Na akci dorazila i modelka Nikol Švantnerová (31). Ta vsadila naopak na metalické odstíny, nicméně daleko větší ozdobou než sukně samotná jí byla roční dcerka Mia, kterou poprvé vyvedla na společenskou akci. K nepřehlédnutí byla i vysmátá vdova po Jiřím Menzelovi(†82) - Olga Menzelová(46).

Video
Video se připravuje ...

Smetana a Haj na Cenách Anděl: Můžu se klidně odstěhovat! Matyáš Janíček, Daniel Kristl

Fotogalerie
45 fotografií