Jeden z nejodváženějších modelů vynesla manželka Petra Jandy Alice. Rocker oděný do smokingu s motýlkem pod krkem se dmul pýchou. Alice totiž oblékla bílou splývavou róbu s holými zády na úvaz za krkem, která ze strany nabízela doslova pohled pro bohy. 

Video
Video se připravuje ...

Český Slavík 2023: Sestra Moniky Bagárové Natálie Blesk

Herečka a tanečnice Radka Pavlovčinová přišla v modelu hodném Rachel Marronové alias Whitney Houstonové. Stříbrná róba ve stylu drátěné košile více prozrazovala, než zahalovala. Její dlouhé nohy odhalené až po vypracovaný zadeček byly k nepřehlédnutí. 

Na průsvitnou sukni vsadilo hned několik přítomných dam. Jako chytrá horákyně dorazila napřiklad Martina Pártlová. Do kombinace modelu z vlastní kolekce a Chanelu přišla oděná návrhářka Vanda Janda, která svou velmi průsvitnou sukni rafinovaně schovávala za růžovým boa.  

Růžovou barvu v různých odstínech a kreacích zvolilo hned několik přítomných dam - Dara Rolins, Markéta Konvičková či Táňa Dyková. 

Pozadu v kreativitě a barvách nezaostali letos ani pánové - extravagantní model vynesl už tradičně například Rirchard Krajčo či Vojta Dyk. O poprask se nejen stříbrným futuristickým kostýmem postaral zpěvák Jan Bendig, který se ovšem na červeném koberci stal obětí útoku moukou. 

 
23:56
24. 11. 2023

Děkujeme, že jste s námi sledovali online přenos Český slavík. Krásný zbytek noci. 

 
23:41
24. 11. 2023

Do Síně slávy vstoupil Václav Neckář, který nedávno oslavil 80 let! Zpěvák má 4 stříbrné a 10 bronzových slavíků. Čtvrtý potlesk vestoje pro Václava! „V roce 1965 jsem byl poprvé na slavíku, zlatý ani český jsem ještě nebyl, budu muset ještě počkat,“ řekl zpěvák. Do Síně ho uvedla Marta Kubišová a to opravdu nikdo nečekal. Potlesk vestoje popáté. Neckář zazpíval píseň Andělé strážní. 

 
23:35
24. 11. 2023

Vzpomínku na Vaša Patejdla s písní Ak nie si moja zazpívali Ondřej Brzobohatý a Igor Timko.Večer si nenechala ujít ani vdova po Vašovi. 

Kompletní online
Fotogalerie
121 fotografií