Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Smečka psů rozsápala veterináře na zahradě: Příčina útoku zůstává záhadou!

Autor: btk - 
8. dubna 2024
15:25

Již několik měsíců policie vyšetřuje šílený případ napadení a smrti 77letého Antonyho Harringtona z Anglie. Veterináře v důchodu rozsápala smečka osmi psů na jeho vlastní zahradě. Muže později našli v trávě mezi několika cáry oblečení. Vyšetřovatelé zjistili, že se otci tří dětí při útoku zastavilo srdce. Proč psi zaútočili, dosud zůstává záhadou. V souvislosti s tragédií policie zatkla 75letou ženu.

Je to téměř půl roku, co sousedy v hrabství Warwickshire vyděsil hrůzný nález těla na jedné místní zahradě. Lidská schránka patřila 70letému veterináři a milovníkovi zvířat Antonymu Harringtonovi. Podle policie seniora napadla smečka osmi psů. Ti měli muže rozsápat tak brutálně, že z veterinářova oblečení zbyly pouhé cáry.

Zvířata miloval

Kromě několika velkých bernských salašnických psů mezi nimi byl i černý ruský teriér, kterého podle dostupných informací muž vlastnil. V době útoku se veterináři zastavilo srdce.

Známí zesnulého muže pro britský deník Daily Mail uvedli, že Antony zvířata vždy miloval. Šest psů podle nich patřilo blízké kamarádce, která v té době se seniorem žila. Policie následně 75letou ženu zadržela.

„Vyšetřování stále probíhá a zatím se nepodařilo zjistit, zda pokousání bylo skutečnou příčinou smrti,“ uvedl mluvčí policie hrabství Warwickshire. Proč na veterináře psi zaútočili, i nadále zůstává záhadou.

Až do důchodu vedl Antony veterinární ordinaci v Birminghamu, spolu se svou již zesnulou manželkou. Kromě zvířat miloval také parní lokomotivy. V minulosti pomohl ze šrotu vzkřísit lokomotivu z roku 1914. Ta je dodnes je v provozu. Blízcí jsou z tragédie zdrcení.    

Video  Stařenka po útoku agresivního psa skončila v nemocnici: Majitel z místa činu ujel na kole  - Policie
Video se připravuje ...

Kokoška Tobolka ( 8. dubna 2024 20:29 )

Bernsky, srbsky asi Jo

Kokoška Tobolka ( 8. dubna 2024 20:29 )

Teda moc bych nevěřila ze zrovna. Srbsky pastevecký pes by roztrhal člověka to bude nějaká lež ! jen jestli ho neroztrhali spis vlci a podobně

Kokoška Tobolka ( 8. dubna 2024 20:26 )

No ale žádný fotky jak ho roztrhání jste nedali

diskutujici ( 8. dubna 2024 17:18 )

"..případ napadení a smrti 77letého Antonyho Harringtona.."
"..patřila 70letému veterináři a milovníkovi zvířat Antonymu Harringtonovi.."
Rok sem, rok tam, v Plesku žádný problém 😨

naidka ( 8. dubna 2024 16:43 )

Bernští salašníci nic neudělají, ovšem ten ruský teriér se zrovna hodí. 🙂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání