Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Černíkem otřásá nepochopitelná brutalita: Muž na stromě oběsil svého psa!

Autor: pma - 
7. února 2024
10:10

Policie v obci Černík na jihu Slovenska vyšetřuje otřesný případ, se kterým se dlouho nesetkala. Dvaapadesátiletý muž tam oběsil svého psa. Slovák měl podle kriminalistů zvířeti omotat lano kolem krku, připevnit ho na strom ve výšce 1,5 metru a druhý konec přivázat o další strom. Pes se následně začal pomalu dusit.

„Letos na konci ledna v obci Černík v okrese Nové Zámky oběsil 52letý muž svého čtyřletého psa v polním remízku,“ informovala o hrůzném činu slovenská policie. 

Slovák svému čtyřletému pejskovi omotal lano kolem krku a připevnil ho na strom zhruba do výšky 1,5 metru. Konec provazu přivázal ke druhému stromu a zvíře se začalo pomalu dusit. 

Nebohé zvíře našel kolemjdoucí pejskař až po několika hodinách. „Ihned po oznámení nálezu začali enviropolicisté na případu intenzivně pracovat a díky své odbornosti a zkušenostem v této oblasti v krátké době odhalili totožnost pachatele,“ dodala policie. 

V případě prokázání viny a odsouzení muži za čin hrozí trest od 6 měsíců do 3 let za mřížemi. 

ANO_nam_bude_lip ( 8. února 2024 01:18 )

A proto chceme zástupce tohoto vznešeného národa Babiše naším premiérem!

iFender Leuchter ( 7. února 2024 20:50 )

Pan tvorstva se svobodne rozhodl,ze usmrti zvire o ktere by se mel starat.O psich utulcich asi ten zabijak nesly­sel.Sou­dci,vz­pama­tujte se !

ivana kollerova ( 7. února 2024 19:40 )

boze muj, co je to za zrudu, ktera tohle udela? chudak pejsem umiral pomalu a trpel. to byla planovana vrazda. ***i, kteri jsou schopni takove brutality, utratit. melo by se to posuzovat jako vrazda cloveka.
a pro ty co se chteji zbavit psa, tak ho odneste do utulku nebo ho pustte nekde na namesti, ale neublizujte mu a nezabijejte ho,!!!!!!!

Jindřich Adamec ( 7. února 2024 19:06 )

Myslel jsem majitele

Uživatel_5642400 ( 7. února 2024 18:37 )

Škoda že když budu strašně sprostá, tak to smažené hrdinové!!!!
Takové svi….ně pověsit!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání