Zahrála si totiž v charitativním videoklipu Baba Nadačního fondu Melodio. Bára působila na place unaveně, ale odhodlaně. Nebála se mluvit o tom, čím si v posledních letech prošla. V lednu 2019 jí zemřel otec Luděk Munzar (†85), o pět let později maminka Jana. „Teď musím vyzkoumat velkou díru té ztráty a zároveň nabyté svobody pro mne,“ naznačila herečka, že nyní už jsou rodiče spolu v uměleckém nebi, a mnoho starostí je tedy pryč.

Odcházení rodičů, kteří v posledních letech života zápasili se zdravotními problémy, brala nejprve jako velký boj. „Zlobíte se na tu situaci, na ty rodiče... Tím vším jsem si prošla. Na to se připravit asi nedá,“ popsala Bára Munzarová v rozhovoru pro Showtime televize Prima. A prozradila, že byla ráda za možnost, aby její rodiče odešli v domácím prostředí.

„Když se to podaří nastavit v lásce – nejde to bez pomoci, člověk by úplně vyhořel – dovolte si požádat o pomoc. Ta duše se dá dochovat v domácí péči i bez bolesti, nechat ji tak převést na druhou stranu. Lehké to není, bez pomoci mé zlaté sestry a všech pečovatelek by to nešlo. Takže se mi podařilo nashromáždit tuhle síť lidí, kterým můžu věřit...“ rozplakala se před kamerou pořadu Showtime Munzarová. „Skláním se přede všemi, kdo mi pomohli, a vlastně i sama před sebou,“ uzavřela herečka.

Meditační víkendy

Už nějaký čas pořádá Munzarová pro zájemce z řad veřejnosti relaxační víkendy Zastav se na chvíli s Bárou Munzarovou. „Máme neskutečné ohlasy od těch, kteří s námi jezdí a snaží se zastavit, vypnout, nabrat energii a zkusit v životě realizovat důležité změny,“ objasňuje bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová: Z pohřbu Hlaváčové se bez opory neobešla! 

Fotogalerie
119 fotografií