Macháček spojil síly se svým kolegou Otakarem Šenkýřem, který se specializuje na oděvy z teplákoviny, a pro své klienty a hosty si připravili módní večer v prostoru na Václavském náměstí.

Jelikož je Lukáš jedním z hlavních návrhářů nadcházejícího hudebního večera Anděl 2023, na jeho akci nechyběla zpěvačka Anna K., která již tuto sobotu vynese jeho model. Opět překvapila herečka Lenka Vlasáková, zvolila flitrovaný overal a černé kožené sako. Ještě donedávna dávala přednost boho stylu a botám do lesa, ale díky Macháčkovi vypadá šik. 

Ornella Koktová vyrazila sama bez manžela Pepy, který doma hlídal jejich tři děti. „Cítím se v těchto šatech moc dobře, mám je z Londýna a nemám pod nimi podprsenku, ale prsní pásky. Díky nim se cítím sebevědomě,“ svěřila se Blesku Ornella, která je jednou z odpadlic právě probíhajícího Survivoru. 

Odvahy na rozdávání má zpěvačka Aiko (24) alias Alena Shirmanova-Kostebelova. Dorazila totiž jen v krajkovém spodním prádle a přes něj měla síť.

Mám na sobě své sako, outfit jsem si půjčila od své vizážistky, takže nevím, odkud je. A boty mi půjčil Lukáš. Prstýnky jsou po babičce,“ pochlubila se blondýnka. Se svou štíhlou postavou si může dovolit vyrazit na večírek i v extravagantním kompletu. 

Mezi hosty nechyběli další účastníci různých reality show – Kundosaki, Petr Havránek s přítelkyní nebo topmodelka Denisa Dvořáková. Ta se také zrovna nedávno vrátila z „ostrova“.

Fotogalerie
68 fotografií