Žádný prostor pro fantazii! Tak pojaly slavné dámy přehlídku pánské módy Saint Laurent pro období podzim/zima 2023/2024, jež se teď konala v rámci slavného pařížského týdne módy. Nenechala si ji ujít řada hvězd, z nichž většina jako by se domluvila předem na takzvaném „dress code“ - a dorazila v průhledných outfitech, pod nimiž se jim rýsovala prsa.

Transsexuální modelka Ines Rauová (32), která přišla na svět jakožto muž a v 16 letech podstoupila změnu pohlaví, si pod hnědou látku oblékla pouze kalhotky. „Šaty“ pak doplnila hnědým koženým kabátem. Dost podobný model zvolila i americká rapperka Coi Leray Collinsová (25), jež provokativně vystrkovala na všudypřítomné fotografy zadeček.

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka kolekce Yves Saint Laurent pro jaro a léto 2017 youtube.com_Fashion Channel Milano/BPŽ

Herečka Laura Harrierová (32), kterou proslavila role ve filmu Spider-Man: Homecoming, kde ztvárnila objekt lásky hlavního (super)hrdiny a zároveň dceru jeho úhlavního nepřítele, zase zazářila v působivé fialové róbě, kterou doplnila kožíškem. I když byla doslova a do písmene zahalená od krku až po paty, pod látkou jí trčely bradavky. V Paříži byla zjevně zima.

Lačné pohledy mužů neuspokojila snad jenom jedna z přítomných krásek: herečka Jenna Ortegová (20). Mladinká hvězda seriálu Wednesday, který slaví u diváků až nečekaný úspěch, sice odhalila záda, výstřih však zcela zazdila rafinovaným šálem obtočeným přes prsa a přetaženým přes hlavu, díky čemuž působila trochu jako Panenka Marie v goth stylu.

Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, které z přítomných slavných krásek to slušelo nejvíce!

Fotogalerie
18 fotografií