Navíc se jí podařilo znovu otěhotnět, a tak je návrat na televizní obrazovky stejně v současné chvíli nemožný.

Rozhodla jsem se, že moderování v televizi ukončím a budu se věnovat svému podnikání. Chci se posunout ve své kreativní tvorbě a fotit,“ svěřila se Blesku Gabriela Lašková.

Video
Video se připravuje ...

Potřetí těhotná moderátorka Gabriela Lašková: Pohlaví už ví! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Focení se amatérsky celý život věnuji. Rozhodla jsem se to posunout na profesionální úroveň. Chtěla bych fotit děti a rodinky. Postavila jsem si ateliér, ale je to úplně v začátcích. Učím se v něm pracovat a samozřejmě to chci posunout na trošku vyšší úroveň,“ pochlubila se kráska, která i v požehnaném stavu předvádí na přehlídkách. Naposledy byla v Brně na galavečeru Styl a Kabo.

Myslím si, že jsem si ověřila, že tohle je moje poslední přehlídka, že už na to asi nemám ani sílu. Rodit bych měla na pomezí června a července, uvidíme, jak si to miminko načasuje. U obou synů jsem přenášela, takže jsem realistka a vím, že to nemusí přijít přesně na termín, který jsem dostala od pana doktora,“ tvrdí Gábina. Ta už pohlaví miminka ví, ale ještě si ho s manželem Filipem chtějí nějaký čas nechat pro sebe. Manželé jsou již rodiči dvou synů Benedikta (5) a Vincenta (3).

Fotogalerie
56 fotografií