Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Litvínovan pobodal vlastního bratra: Propíchám tě jak psa, vyhrožoval Radek

Autor: miv - 
25. března 2024
13:56

„Propíchám tě jak psa,“ vyhrožoval Radek B. (40) svému bratru Romanovi (43) ještě předtím, než si na něj koupil nůž, kterým mu pak uštědřil 9 bodných ran. Bratrovraždě zabránila především rychlá pomoc lékařů. Obžalovaný včera stanul před soudem.

Případ z loňského srpna otevřela obžalobou státní zástupkyně, která popsala, co se v osudný den v Litvínově odehrálo. „Zavírací nůž si koupil s úmyslem bratra zabít. Ve vestibulu domu ho pobodal do zad, hlavy, horní a dolní končetiny,“ zaznělo z jejích úst. Radek B. si prý ale napadení nepamatuje.

„Nevím, co to do mě vjelo, musel jsem být nepříčetný. Chtěl jsem se s ním jenom poprat za ty naschvály, co mi dělal,“ řekl u soudu. Roman prý bráchovi slíbil, že mu bude dělat garanta při zřízení živnosti. Stále to ale odkládal, až se Radek rozčílil a s nožem v ruce si s ním přišel vyřídit účty. „Omlouvám se mu, mám ho rád,“ řekl obžalovaný. Za pokus bratrovraždy mu hrozí až 20 let vězení.

Video  Pobodání v Hloubětíně (7. prosince 2023)  - Blesk.cz - Václav Burian
Video se připravuje ...

Vendy O ( 25. března 2024 14:23 )

"Propíchám tě jak psa" - to mluví o mnohém, že propíchání psa vidí jako běžnou věc, že to použil, že je pes něco míň. To tento agresor je míň, než kdejakej pes.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání