Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Obyčejné přání paní Jarky se kvůli špatnému zdraví stalo těžko splnitelné: Pomohla Sanitka snů

Autor: jel - 
26. března 2024
17:18

Paní Jarka žije několik let v domově pro seniory a je nepohyblivá. Kvůli zdraví se stalo jednoduché přání „vidět dceřin nový byt“, těžko splnitelné. Jarce naštěstí pomohla Sanitka splněných snů. Maminku uvítala dcera se slzami v očích.

Dcera paní Jarky se přestěhovala do nového bytu a maminka si moc přála vidět, jak teď žije. Protože je ale nepohyblivá a už několik let žije v domově pro seniory, stalo se toto obyčejné přání poměrně těžko splnitelné.

Naštěstí je tu Sanitka splněných snů, která Jarku do bytu dcery vzala. „Na místě nás čekala úžasná rodina naší klientky,“ popsala zakladatelka projektu a záchranářka Petra Homolová. „Dcera se slzami v očích vítala maminku a všichni trvali na tom, aby se celé rodinné události účastnila i naše posádka,“ dodala.

K příspěvku na sociální síti, v němž Homolová celé rodinné setkání popsala, připojila také fotografii paní Jarky, z cesty za dcerou, na níž se žena spokojeně usmívá. „Jsme šťastní, že můžeme být u tak emotivních setkání a radostí,“ uzavřela záchranářka.

V galerii se můžete podívat na další splněné sny.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi