Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Pipka! Magorko! Mešuge!“ Kandidáti na prezidenta si na Slovensku uráželi i partnerky

Autor: simao - 
28. února 2024
09:09

„Magorko!“ „Chudáčku!“ „Mešuge!“ Slovenským parlamentem létaly nadávky, kandidáti na prezidenta Igor Matovič a Andrej Danko uráželi partnerky rivala i sebe navzájem. Před březnovým 1. kolem voleb začíná na Slovensku houstnout atmosféra. Za „pipky“ byly označeny Dankova partnerka Sylvia Šulíková, bývalá 1. vicemiss, a Matovičova manželka Pavlína.

Ve slovenském parlamentu se do sebe v úterý zostra pustili Igor Matovič (OĽaNO)  a Andrej Danko (SNS - Slovenská národní strana). Matovič uvedl, že Danko nebyl na zahraniční cestě ve Spojených arabských emirátech pracovně, ale byl si tam „užívat s pipkou“, tedy s přítelkyní a někdejší vicemiss Sylvií Šulíkovou (26).

Andrej Danko se na oplátku navezl do Matovičovy manželky Pavlíny: „Pane poslanče Matoviči, máte plná ústa slušnosti k ženám. Chápu, že s pipkou Pavlínkou si toho moc neužijete, ale prosím zdržte se komentáře na moji partnerku.

Co jsi řekl o mé manželce?!

Padaly i další urážky - jako magorko či chrapúň (hulvát). Matovič kritizoval Danka za to, že do Abú Dhabí jel na dovolenou a jako důvod nepřítomnosti v Národní radě uvedl „jiné pracovní povinnosti spojené s prací poslance“.

Když však přišel od Danka protiúder a narážka na Pavlínu Matovičovou, Matovič se rozzuřil. „Co jsi řekl, ty chrapúne? Co jsi řekl o mé manželce?” zuřil Matovič a vykání šlo stranou. „A co jsi ty řekl o mé partnerce?“ kontroval Danko a poslanci se začali obávat fyzické konfrontace.

Nikoliv nepodobné tomu, když se Matovič pro změnu před parlamentními volbami dostal do křížku s exministrem vnitra Robertem Kaliňákem (Směr-SD).

Chudáčku! Mešuge...

„Poprosím, odstupte odsud, chudáčku,“ vyzval Matoviče Danko. Matovičovi také řekl, že je Danko „magorko“. „Ty kandiduješ na prezidenta?“ smál se Matovič.

„Přeskakuje ti hlas? Dochází ti pilulka?“ dohadoval se Danko dál se svým konkurentem. „Ty jsi regulérní mešuge, která omylem vede Národní radu,“ skočil mu do řeči Matovič. „Ty jsi byl premiér omylem,“ dodal Danko.

Video  Skandál a ostuda na Slovensku: Ostrá potyčka expremiéra s exministrem!  - Facebook - OLaNO (OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti)
Video se připravuje ...

Tomáš Brunclík ( 28. února 2024 14:47 )

Matovice nevolte,vy Slovaci jste si nevazili pani Caputove,ale ,co prijde po ni,sami uvidite

Peter Balta ( 28. února 2024 12:25 )

Matovič je na Slovensku vseobecne označenie duševneho kripla resp. magora ktorý by mal byť izolovaný v decentnom ústave a kľúče od jeho cely hodené v kanály.

AliAlice ( 28. února 2024 11:40 )

Jak se jedná o dobře placený post na prvním místě /prachy /,tak konec kamaráčoftu... 😁 😁 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa