Matěj Misař, jenž se proslavil především jako zprávař FTV Prima, kde za pultík usedal společně s někdejší misskou Gabrielou Laškovou (33), se prostřednictvím sociálních sítí svěřil s tím, že se v Dubaji málem otrávili plynem! Do Spojených arabských emirátů vyrazil na největší zdravotnický veletrh Arab Health, který si se zbytkem týmu chtěl v hotelovém apartmánu ve 27. patře zpestřit společným, vlastnoručně ukuchtěným jídlem.

„Vystřihl jsem pro kolegy libovou večeři, vypnu sporák a slyším syčení. Syčení neustává. Kontrolují sporák, je vypnutý. Syčení neustává. Tak rychle bouchnu nouzový vypínač plynu. Syčení ustává. Recepce posílá techniky. Pánové ze ‚stánu‘ přijdou, čuchnou, kouknou na sporák, který nesyčí, a řeknou ‚all OK, no smell, no gas‘,“ popisoval rozhořčený Misař. „Po intervenci posílá recepce místní plynaře. Ti dělají revizi a hotel nás ujišťuje o maximální bezpečnosti.“

Jenže bohužel, radost to byla notně předčasná. „O dva dny později spím po dalším dni plných jednání s partnery. Je jedna ráno a najednou mě probudí velmi silně znějící tón ‚piiiip, piiiip‘. Alarm indikující únik plynu v kuchyni. Následuje scéna na recepci, nechtějí nám dát jiný pokoj a máme přespat bez další kontroly s plynem v zádech. Protestuji. Nakonec podlehnu únavě, nechám odpojit plyn a jdu spát. Druhý den nás banda ‚stánců‘ přesvědčuje, že tam žádný únik nebyl...“ pokračoval na svém instagramu.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Matěj Misař a jeho první focení se sexy přítelkyní! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Celý incident dopadl tím, že mu recepční po dlouhé debatě nabídl finanční kompenzaci. „Jak velká je cena za tři životy? 2000 dirhamů,“ zmínil Misař. Tato částka je pouhých 12,6 tisíc českých korun, tedy něco málo přes 4 tisíce na hlavu. A to je skutečně směšné... „Druhý den si to rozmysleli a sdělili nám při odjezdu, že nám zpátky dají jen půlku, protože žádný plyn neunikal.“

V hotelu se nakonec vymluvili na to, že alarm byl prý rozbitý. „Fakt, že přestal hlásit, když jsem začal větrat, naopak svědčí o jeho dobré kondici...“ podotkl moderátor kousavě. „Poučení z toho nemám, snad jen, že pokud máte pocit, že z vás někdo dělá idiota, nejspíš to tak opravdu je,“ doplnil ostře. Není se čemu divit – to, že je nechali spát v bytě, kde unikal plyn, mohlo skončit velkým neštěstím.

Fotogalerie
64 fotografií