Někdejší parťák Gabriely Laškové z hlavního zpravodajství na Primě, jenž se po vyhazovu z jedné z nejsledovanějších českých televizních stanic živí mimo jiné i jako komunikační kouč, brzy změní svůj status ze „zadaného“ na „ženatého“. Jak na instagramu několika zdánlivě nenápadnými snímky naznačil, svou partnerku Barboru, která dala loni v listopadu bývalému moderátorovi dcerku Mathilde (9 měsíců), požádal o ruku!

Na fotkách, které Matěj Misař doplnil dojemnými slovy „a životem plout dál a dál. Společně, ruku v ruce. Miluji tě“, totiž hrál prim lesklý prstýnek s velkým kamínkem, co se nově blyštil na ruce svůdné blondýnky. Ona sama to pak potvrdila i na svém vlastním profilu. „Budu Misařová! Řekla jsem ‚ano‘ na poli svému nejmilejšímu člověku na světě!“ jásala plavovláska u momentek pořízených v Chotěšově na Plzeňsku.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Matěj Misař a jeho první focení se sexy přítelkyní! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Tato kráska má mimochodem notně pikantní minulost – na živobytí si vydělávala jako go-go tanečnice ve známém klubu na pražském Václavském náměstí, a to ještě minimálně do roku 2019. Před rozpálenými návštěvníky diskotéky se nakrucovala v lechtivém prádle, o čemž se můžete přesvědčit i v naší galerii.

Tam ji podle všeho Matěj poznal – v tomto podniku totiž slavil narozeniny. Misař, jenž se rád prezentuje jako elegán, pak na veřejnosti skálopevně tvrdil, že jeho Bára pracuje v oboru módy... Aktuálně je však tato dáma na mateřské dovolené a na instagramu uvádí, že pracuje jako redaktorka jednoho online magazínu.

Fotogalerie
63 fotografií