Zdálo se, že se Renée Zellwegerové nepodaří najít muže, po jehož boku by nalezla tolik potřebné partnerské štěstí. Vše se ale změnilo, když začala randit s britský moderátorem Antem Ansteadem (44), s nímž plavovlasá hollywoodská hvězda tvoří pár od roku 2021. Podle zahraničních médií se dvojice rozhodla posunout svůj vztah na novou úroveň... a dokonce se již zasnoubili! 

„Své plány drží v tajnosti. Neplánují žádná velká veřejná prohlášení. Jejich vztah je silný a jsou do sebe velmi zamilovaní. Už se nemohou dočkat, až z nich budou manželé,“ uvedl podle deníku The Sun zdroj z blízkého okolí dvou zamilovaných hrdliček, které tak ve stejné tichosti už dokonce chystají veselku. Oscarová herečka se tak stane podruhé vdanou paní.

Postýlkou Renée Zellwegerové totiž prošlo mnoho známých mužů. Manželství s country hvězdou Kennym Chesneym (55) však vydrželo pouhé čtyři měsíce a šťastně nedopadly ani její vztahy s komikem Jimem Carreym (61), hercem Bradelyem Cooperem (48), rockerem Jackem Whitem (48) či s lamačem ženských srdcí Georgem Clooneym (62). V dlouhodobém vztahu byla sice s Doylem Bramhallem II. (54), ale ani láska s bluesovým hudebníkem nevydržela - a pár se v roce 2019 rozešel.

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadala Renée Zellweger na červeném koberci v průběhu několika let? youtube.com/Funny Vidzz/BPŽ

Posléze se na scéně objevil Ant. S Renée se seznámil během natáčení série Celebrity IOU Joyride - a okamžitě mezi nimi přeskočila ona pověstná jiskra. O několik měsíců později zaláskovaní partneři oznámili, že spolu oficiálně chodí. Podobně jako Zellwegerová, i její přítel má za sebou nevydařené manželství - dokonce rovnou dvě. A jeho předchozí vztahy navíc neskončily bez závazků, sympatický moderátor, co je zároveň i specialistou na automobily a motorky, má hned tři potomky.

Fotogalerie
49 fotografií