Majitel světoznámé značky Ray-Ban Leonardo Maria Del Vecchio patří mezi nejmladší miliardáře na světě. To z něj činí poměrně slušnou partii, štěstí v lásce ale zatím příliš neměl. 

Nyní se zdá, že se karta konečně obrací: Během romantické dovolené v pětihvězdičkovém hotelu Borgo Santandrea (kde za jeden apartmán dáte až 200 tisíc korun) na krásném italském pobřeží Amalfi požádal o ruku svou současnou přítelkyni.

Podle webu Page Six vyslovil onu otázku během společné večeře v luxusní restauraci Conca del Sogno, známé svými výhledy na oceán a gurmánskými jídly. A zjevně to zafungovalo: Jessica řekla ano! Po zbytek léta mají snoubenci v plánu odpočívat a plavit se kolem krásného pobřeží na Leonardově jachtě. „Jsou obrovsky šťastní, velmi se milují,“ sdělil webu nejmenovaný zdroj. 

Otec mu zanechal pohádkové dědictví

Nutno podotknout, že Leonardo je skutečně královsky zaopatřený ženich. Jeho otec Leonardo starší loni zemřel a každému ze svých šesti dětí odkázal 3,5 miliardy dolarů, tedy více než 76 miliard korun.

Del Vecchio, jehož majetek se celkem odhaduje na 82 miliard korun, pracuje pro rodinnou společnost Luxottica Group SpA. Ta vlastní firmy Oakley, LensCrafters, Sunglass Hut, Persol a Oliver Peoples. Vyrábí také brýle pro značky jako Chanel, Prada nebo Versace.

První manželství nevydrželo

Ačkoli Leonardo ještě neoslavil ani třicítku, o jeho první manželství se nejedná. V červnu 2022 si během megalomanské veselky řekl své „ano“ s modelkou Annou Castellini Baldisserrovou. Jen o šest měsíců později ale přišel rozvod. Ačkoli by se mohlo zdát, že svazek trval jen pár měsíců, ve skutečnosti tomu tak nebylo. Manželé se tajně vzali již během soukromého obřadu v roce 2021 v Miláně a následná veselka byla jen oslavou pro všechny blízké i známé. Nicméně ani tak svazek příliš dlouho netrval...

Jessica sice vdaná dosud nebyla, na žádost o ruku už ale v minulosti kývla generálnímu řediteli slavné reklamky Firefly Kaanovi Gunayovi (33). Z předchozího vztahu má také syna Romana Gabriela (15). V minulosti chodila i s dalšími slavnými muži – youtuberem Loganem Paulem (28), hercem Edem Westwickem (36) nebo členem dnes již rozpadlého boybandu One Direction Niallem Horanem (29). 

Fotogalerie
50 fotografií